Microskinpolish

Met de Microdermabrasie onderdeel van de Medcos microskinpolish is het mogelijk om een snelle en duurzame huidverbetering te realiseren.
Deze behandeling is ideaal voor jouw als je last hebt van rimpels/ fijne lijntjes, grove poriën, pigmentvlekken, (acne)littekens, huidverslapping, een te vette of te droge huid, onzuivere huid met veel meeeters en/of puistjes of bij een vale/slecht doorbloede huid.

Een MicroskinPolish bestaat uit 3 stappen:

Microdermabrasie

Tijdens een microdermabrasie behandeling wordt de huid als ‘t ware ‘gezandstraald’ met kleine microkristalletjes die over de huid gespoten worden. Oneffenheden van de huid worden hierdoor vermindert en uw huid krijgt een mooie gladde uitstraling.
Door een microdermabrasie word de huid gestimuleerd om zich te vernieuwen en meer collageen en elastine aan te maken en word het regeneratie proces van de de huid bevordert.

LowLevel Therapy (LLT)/Cold Laser

Laser is een biostimulatie en heeft het vermogen om weefsels op celniveau te herstellen. Door licht in speciale golflengtes op de huidcellen te late inwerken, wordt de stofwisseling -de afvoer en aanvoer van lichaamsstoffen- binnen de cel geactiveerd. Als de afvoer van afvalstoffen en aanvoer van voedingsstoffen optimaal zijn, dan verbetert de functie van de cel tot 70%. De cel krijgt weer kracht waardoor diverse huideigenschappen zoals elasticiteit worden verbeterd. Bij meerdere behandelingen treedt herstel van het celweefsel op. Over het algemeen zijn tussen de 6 en 8 behandelingen nodig om tot een bevredigend resultaat te komen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van het doel wat men wilt bereiken.

Polishing the Skin

De afsluitende behandeling voedt en beschermd de huid. De massagekop heeft een excentrisch roterend effect en zorgt ervoor dat de Polishing crème in de huid wordt gemasseerd. De Polishing crème bevat actieve werkstoffen, als vitaminen en anti-oxidanten en een SP-factor 30. De behandeling werkt ontspannend en energiestromen worden gestimuleerd, waardoor spanningen losgelaten worden en de huid tot rust komt. Ook worden de bloedcirculatie en de lymfevaten gestimuleerd, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.